Voorleesatelier Verhalenweverij

Voorleesateliers
Azizi

Heb je zin in een leuk of spannend verhaal? Kom dan naar het voorleesatelier van de Verhalenweverij op woensdag van 14 tot 16 uur.

Van september tot juni lezen we om de 2 weken voor op woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur, op verschillende locaties in Ranst. 

We lezen voor met een verteltheatertje of Kamishibai, ontdekken de mooiste prentenboeken en verdiepen ons in het verhaal met een knutselopdracht.

Deze activiteit is gericht op kinderen van 6 tot 11 jaar. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Anderstalige nieuwkomers worden aangemoedigd om deel te nemen.

Data 2023: 25 januari (bib Ranst), 8 februari (Fedasil), 1 maart (bib Ranst), 22 maart (Fedasil), 3 mei (fietstocht naar Fedasil), 17 mei (Welkomhuis Oelegem), 31 mei (Fedasil met bezoek jeugdauteur Laila Koubaa), 14 juni (bib/speelpleintje Ranst)

 

 

 

Jeugdauteur Laila Koubaa op bezoek!

Op woensdag 31 mei komt Laila Koubaa vertellen tijdens het voorleesatelier. Laila Koubaa schreef onder andere Azizi en de kleine blauwe vogel en Ik wil niet naar Marokko/Op zoek naar Yori.

Het voorleesatelier gaat door in Fedasil, zoals altijd van 14 tot 16 uur. Wil je graag mee komen luisteren en knutselen? Schrijf je dan vlug in!

Adressen

Bib Ranst: Gasthuisstraat 17, 2520 Ranst

Fedasil: Van den Nestlaan 104, 2520 Broechem

Welkomhuis/hof: Schildesteenweg 40, 2520 Oelegem

Deze activiteit is een samenwerking tussen de gemeente Ranst, Fedasil opvangcentrum voor asielzoekers en De Verhalenweverij en komt tot stand met steun van Literatuur Vlaanderen.