Boek
Nederlands

Kleine Pan

Marc De Bel (auteur), Nikola Hendrickx (illustrator), Jane Goodall (inleider)
Kleine Pan is niet zo groot en sterk als Strong, zijn oudere broer. Hij is ook niet zo’n speelvogel en wildebras als zijn nichtjes, Bles en Sproet. Liever zit hij rustig in zijn eentje op de Grote Steen, luisterend naar het gezang van de wevervogel. Of op de Hoge Rots, genietend van de zon, die elke avond weer de lucht vol schitterende kleuren schildert, en de sterren, die daarna een voor een voor
Titel
Kleine Pan
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Nikola Hendrickx
Inleider
Jane Goodall
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Houtekiet, 2021
ISBN
9789089249203 (hardback)

Over Marc De Bel

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - Stuffie en het geheim van de Kankan-Goeroe (Infodok, 4e druk 1997)
  • 1991 - Nikki Nikk…Lees verder op Wikipedia