Boek
Nederlands

S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte

L.Marie Adeline (auteur), Marike Groot (vertaler), Sander Brink (vertaler)
+1
S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte
×
S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte

S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte

Een 35-jarige serveerster krijgt het aanbod om onder leiding van een groep wijze vrouwen iets aan haar seksuele ontwikkeling te doen.
Titel
S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte
Andere titel
Secret : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte
Auteur
L.Marie Adeline
Vertaler
Marike Groot Sander Brink
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
S.E.C.R.E.T.
Editie
1
Uitgever
Utrecht: Orlando, 2013
256 p.
Aantekening
L. Marie Adeline is een pseudoniem voor Lisa Gabriele Wordt vervolgd door: Gedeeld geheim : S.E.C.R.E.T. (dl.2) en Onthuld geheim (dl.3) Bevat suggesties voor leesgroepen
ISBN
9789022960271 (paperback)

Besprekingen

Cassie Robichaud werkt als serveerster in Café Rose in New Orleans. Ze is een nog jonge weduwe, die alleen maar werkt en verder niets beleeft. Haar leven is saai en eentonig, ze heeft weinig vrienden. Via haar werk komt ze in contact met mensen die haar uit die eentonige cirkel willen halen, het blijkt dat ze een geheim - vrouwelijk - genootschap vormen dat zich tot doel stelt vrouwen een rijk, vol en gelukkig leven te bieden. En dat kan alleen als hun seksuele fantasieën werkelijkheid worden. En zo geschiedt met Cassie. Eerste boek uit een reeks, onder pseudoniem geschreven door een Canadese televisieproducer. Het gaat haar niet alleen om een erotische vertelling, maar ook om een feministische boodschap: ‘ …. En dat terwijl seks ook puur uit eigenliefde kan bestaan. Je haalt er kracht, zelfvertrouwen en controle uit.’ Onwaarschijnlijk verhaal, met alle clichés uit het genre; maar de erotische passages steken stilistisch gezien boven het gemiddelde uit. Kleine druk.