Boek
Nederlands
Het is vijftien jaar geleden dat Simon Meier zijn huis uit liep en spoorloos verdween. En een dag geleden dat het lichaam van politicus Bernard Clausen gevonden werd in zijn vakantiehuisje aan de Noorse kust. Als Wisting op de zaak wordt gezet, ontdekt hij algauw dat hij wellicht ook de missende link naar de verdwijning van Simon Meier heeft gevonden. Maar om echt uit te vinden wat er destijds geb
Titel
De fjord
Auteur
Jørn Lier Horst 1970-
Vertaler
Kim Snoeijing
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Noors
Oorspr. titel
Det innerste rommet
Uitgever
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, © 2021
376 p.
ISBN
9789400513983 (paperback)

Over Jørn Lier Horst

CC BY 2.0 - Foto van/door Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst (Bamble, 27 februari 1970) is een Noorse schrijver en voormalig rechercheur moordzaken. De werkplek van zijn personage William Wisting is maar een paar deuren verwijderd van Jorn Lier Horsts eigen bureau.

Bibliografie

Nullpunkt-trilogie, met co-auteur Thomas Enger

  • 2019: Nullpunkt (Nulpunt, A.W. Bruna Uitgevers, 2020)

Wisting-serie

  • 2018: Det innerste rommet (Cold-Case kwartet 2)
  • 2017: Katharina Koden (Cold-Case kwartet 1)
  • 2016: Når det mørkner
  • 2015: Blindgang (Dwaalspoor, A.W. Bruna Uitgevers, juli 2019)
  • 2013: Hulemannen (De kluizenaar, A.W. Bruna Uitgevers, 2018)
  • 2012: Jakthundene (Jachthonden, A…Lees verder op Wikipedia

Suggesties