Boek
Nederlands

Kom naar huis

John Bond (auteur), Manon Sikkel (vertaler)
+1
Kom naar huis
×
Kom naar huis Kom naar huis
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Klein Konijn heeft ontzettend veel zin om in de tuin te kamperen. Maar eerst moet hij daarvoor nog wat spullen halen. Onderweg raakt hij het een en ander kwijt. En breekt er een hevig onweer los! Vierkant prentenboek met intens gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Koppig zijn, Kamperen
Extra onderwerp
Voorleesverhalen
Titel
Kom naar huis
Auteur
John Bond
Vertaler
Manon Sikkel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Come home
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2021
[36] p. : ill.
ISBN
9789024595631 (hardback)

Besprekingen

Mama Konijn en Klein Konijn gaan kamperen in de tuin. Klein Konijn heeft er zo’n zin in. Maar er ontbreken nog wat dingen en dus gaat hij eropuit om marshmallows, touw en brandhout te halen. Dat blijkt lastiger dan gedacht. Bij terugkomst zijn de marshmallows op, is het hout te groot en het touw onderweg kwijt geraakt. En dan gaat het ook nog eens regenen. Klein Konijn wil koste wat kost buiten kamperen omdat het de leukste dag van zijn leven is. Maar dan waait de tent weg… Leuk, herkenbaar verhaaltje over de voorpret die het vooruitzicht om te gaan kamperen met zich mee kan brengen. Dat kamperen ook kan tegenvallen wordt goed in beeld gebracht. De korte tekst laat zich goed voorlezen aan peuters en kleuters. Het verhaal is voorzien van sfeervolle kleurenillustraties van verschillend formaat die het verhaal aanvullen. De konijnen worden weergegeven als zwarte silhouetten met gekleurde kleding en een soort snavel als neus en mond. Dit is echter niet storend. Derde deel in de serie Klei…Lees verder

Over John Bond

John Frederick Bond (Dedham, 17 december 1932 – Manchester, 26 september 2012) was een Engels voetballer en manager. Hij speelde 444 wedstrijden voor West Ham United van 1950 en 1966 en was manager van Norwich City, AFC Bournemouth, Manchester City, Burnley, Swansea City, Birmingham City en Shrewsbury Town.

Lees verder op Wikipedia