De bibliotheken blijven voorlopig gesloten. Daarom voorzien we een alternatieve dienstverlening. Via het online bestelformulier kan je 5 boeken of dvd's aanvragen. Via dit formulier kan je ook vragen om jouw klaarstaande reserveringen klaar te leggen. 

 

BOEKEN UITLENEN

1. Kijk eerst op ranst.bibliotheek.be of de boeken aanwezig zijn.

LET OP: je moet klikken op "WAAR STAAT HET?" om te kijken of het boek in Ranst staat én of het boek aanwezig is.

Waar staat het?
Ranst

 

Enkel boeken die in de hoofdbibliotheek Ranst staan, kunnen afgehaald worden en dit enkel in de hoofdbibliotheek zelf. Deze boeken moeten na afloop van de uitleentermijn ook terug in Ranst worden binnengebracht.

2. Vul het formulier in: titel, auteur, materiaal. Kies één afhaalmoment.

3. Wij plaatsen de boeken op je kaart en leggen de boeken voor jou klaar in de hal van de bibliotheek op het door jou gekozen afhaalmoment. 

4. Je kan je boeken zo meenemen.

Boeken/dvd's afhalen kan op:

Maandag 18.00 - 20.00 uur 

Dinsdag, woensdag en donderdag 14.00 - 16.00 uur

Vrijdag 10.00 - 12.00 uur

Gelieve dit afhaalmoment zo kort mogelijk te houden en slechts met 1 persoon binnen te komen.

 

BOEKEN INLEVEREN

Alle reeds uitgeleende boeken en dvd's werden door ons voor alle leners verlengd tot 1 juli. Zo heb je nog even de tijd om je boeken in te leveren en hopen we grote drukte te voorkomen wanneer de bibliotheken weer opengaan.

RANST

In Ranst kan je boeken inleveren tijdens de afhaalmomenten. Er staat een rek in de hal van de bib, waarop je je boeken kan leggen. Wij nemen ze dan later voor je in. De bib zelf is gesloten.

Ook boeken van Oelegem en Emblem mogen op deze manier in Ranst worden ingeleverd.

OELEGEM

In Oelegem kunnen ook boeken binnengebracht worden op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Er staat een rek in de hal van de bib waarop de boeken gelegd kunnen worden. Wij nemen ze dan later voor je in. De bib zelf is gesloten. Er kunnen geen boeken worden ontleend.

EMBLEM

De bib is gesloten. Er kunnen geen boeken worden binnengebracht of ontleend. Boeken van Emblem mogen in Ranst worden binnengebracht tijdens de afhaalmomenten.